Viser alle 8 resultater

 • 3 siders Hjemmeside.

  DKK 4.500,00

  Ny hjemmeside, mobilvenlig og SEO optimeret i et hug. WordPress er lidt som som schweizerkniv der bruges til rigtig mange formål.

  Det vi levere er fuldt ud  SEO optimeret ud fra de oplysninger vi har fra kunden.

   

 • Budget Pro WordPress

  DKK 1.500,00

  Ny hjemmeside, mobilvenlig og SEO optimeret i et hug. WordPress er lidt som som schweizerkniv der bruges til rigtig mange formål.

  En moderne WordPress installation der indeholder et komplet sæt af proværkøjer så du let kan bygge en hjemmeside selv.

   

 • Dansk-Senior en moderne løsning

  DKK 1.500,00

  Ny hjemmeside, mobilvenlig og SEO optimeret i et hug. WordPress er lidt som som schweizerkniv der bruges til rigtig mange formål.

  En moderne WordPress installation der indeholder et komplet sæt af proværkøjer. Det hele er Præ installerer og sat op så du kan komme i gang med at poste nyheder, få gang i jeres egen kalender og alt kan let integreres med Jeres facebook side.

  En løsning der kan køres uden brug af domæne..

 • Hosting af WordPress side

  DKK 250,00

  Den årlige pris for hosting af din hjemmeside, vi påser at der bliver lavet backup. Og holder øje med at din side ikke bliver hacket.. Vi har daglige backups der går 14 dage bagud.. så din hjemmeside er ret godt sikret mod nedbrud. ekskl. abonnement på domæne.

 • Intro til Elementor ekspert

  DKK 2.500,00

  Intro til til at designe en hjemmeside, Du vil lære at bygge en hjemmeside helt fra bunden i WordPress og sammen med en professionel pagebuilder (Elementor) bruger vi et tema der hedder Kadence WP, under kurset har du adgang til at bruge en undervisnings installation af Wordpress.. Her har adgang til professionelle værktøjer. holdstørrelse på maks 4 så der tid til at få alle godt med.

  kurset består af 2 x 4 timer fordelt over 2 dage .  Kurset er et online kursus

 • WordPress editor

  Omskoling til blok editor

  DKK 1.999,00

  Du har måske brugt WordPress i Mange år.. og har mødt en del udfordringer med de temaer og plugins du har brugt i nogle år.. meget har ændres sig i WordPress det sidste 3 år. Jeg er er klar med et  kursus de viser dig rundt i hvad det er WordPress rent faktisk kan. og hvorfor det er at skyde over målet når du bruger en pagebuilder på en webshop. Jeg tager dig igennem det, at lave din hjemmeside i WordPress og kommer lidt ind på sikkerhed, Du har sikkert hørt ordet  seo optimeret. WordPress er lavet så det let kan læses af google. hvordan kan du så fodre google med de rigtige oplysninger.. det får du også at vide her. 

  Hvilke tema skal jeg bruge. gratis eller købe fordele og ulemper, Jeg har nogle gode løsninger klar til dig. Så du kan få en god hjemmeside op at køre.

  Det kursus er på 1 x 3 timer,  der kan indlægges pause hvis du ønsker det.  kurset online med maks 4 deltagere med adgang til at stille spørgsmål hele vejen igennem.

   

 • Vores by en landsby portal

  DKK 1.500,00

  Vores-by er en “hjemmeside løsning” der er App’s som minlandsby, langt overlegne da de virker på alle platforme, og fuldt SEO optimeret og søgbar på google

 • wootenblocks

  Wootenberg intro til block editor i Woocommerce

  DKK 650,00

  Du har brugt meget tid, ofte også en del penge på at få lavet en hjemmeside. men er i tvivl om din webshop vil virke når Woocommerce går over til block editoren, en process der allerede er godt i gang. og som kommer til at berører mange temaer og pagebuildere. Og det er en god ide at begynde at se hvad du kan gøre inden.. du løber ind i webshop der ikke længere fungere. Som altid har jeg sat god tid af til at vi kan gå din side igennem og naturligvis har jeg også en del forskellige veje du kan gå for at sikre at din shop ikke går ned når skiftet sker.