Viser alle 2 resultater

 • Intro til Elementor ekspert

  DKK 2.500,00

  Intro til til at designe en hjemmeside, Du vil lære at bygge en hjemmeside helt fra bunden i WordPress og sammen med en professionel pagebuilder (Elementor) bruger vi et tema der hedder Kadence WP, under kurset har du adgang til at bruge en undervisnings installation af Wordpress.. Her har adgang til professionelle værktøjer. holdstørrelse på maks 4 så der tid til at få alle godt med.

  kurset består af 2 x 4 timer fordelt over 2 dage .  Kurset er et online kursus

 • Tilbud web4marketing elementor expert

  WordPress Expert COVID [19] tilbud

  DKK 1.999,00 DKK 500,00

  Et 3 timers kursus, der er en naturlig overbygning  til selv at designe hjemmesider og webshop, der viser dig vejen til designe og vedligeholde din side. Jeg viser dig hvordan du finder et tema der er optimeret til Woocommerce og som det er let at lave flotte designs i, eller hvordan du kan hente et design, for bagefter at tilpasse det, til det du skal bruge det til. og introducere dig for begrebet at bygge header, footer, popups, sideskabeloner og templates gennem det mest anvendte og populære elementor page builder.

  Kurset er et online kursus og kan hjælpe dig godt i gang med at designe og bygge din egen hjemmeside.  Vi kører kurserne med maks 4 deltagere på den måde får alle noget med herfra