Lær fra brugerne

Jeg er en af virkelighedens eksperter og det er jeg stolt af!
Ud fra mine erfaringer har jeg sat nogle gode kursusforløb sammen.

Min Baggrund

Hvor Stammer Min Viden Fra

Jeg har arbejdet og interesseret mig for IT siden ultimo 70’erne, Det var en længere sygdomsperiode primo 80’erne der effektivt satte den karrierer på pause, Selv om arbejdslivet bragte mig i anden retning, har jeg altid brugt tid og penge på at lege med den side af den teknologiske verden, jeg har altid været varm på tanken om, at vi alle vil kunne publicere på internettet.

Det er mere end 20 år siden jeg begyndte på at lave hjemmesider.. og har siden 2005 brugt WordPress. Det betyder dog ikke at jeg hænger fast i det gammelkendte men udvikler sider i fremtidens

WordPress.. men jeg arbejder naturligvis også i andre CMS’er og kan virkelig hjælp dem der kommer fra et andet CMS og skal til at bruge helt ny WordPress

Jeg tilbyder også at være en ekstern udvikler for dig. og  stiller de mere end 20 års erfaring til din rådighed. og kan hjælpe dig til at migrere fra et system til et andet. og kan tilbyde dig stabile hjemmeside løsninger der kan holde i mange år.

Jeg arbejder i det daglige i en bred palette af systemer. Det betyde at jeg er godt valg hvis du ønsker at skifte til et andet CMS.. da jeg kan hjælpe dig til en sikker migration.

  • WordPress
  • Drupal
  • Joomla
  • Umbraco

Lær hvordan det moderne WordPress fungere, det kan det lige ud af boksen det er “plug’nd play ”  Sammen kigger vi på hastighed og ydelse, og hvorfor du ikke bør hænge fast i gamle software versioner. “plugins og temaer”

Jeg stiller krav til krav til vores software.. og kræver at det fungere optimalt på en opdateret WordPress. 

Med det grundlæggende på plads, er du godt på vej til at blive en ekspert. 

Du kan med fordel udbygge din viden med brugen af page builders, webshops og SEO Jeg viser dig hvordan du undgår, at det bliver kompliceret og uigennemskueligt. 

Jeg ser ofte firmaer der har købt en flot hjemmeside ..  Der er blevet tilpasset med et par live fixes og første gang kunden selv vover sig ud i en opdatering.. dør siden. 

Lær hvordan du undgår at købe katten i sækken. Boost din forretning.. enten ved selv at bruge tiden eller have en ansat til det.

Meet Our Clients

Få en Gratis KONSULENT

Kontakt mig for at få en halv time gratis