Gratis WordPress hjælp

WP-ekspert er sponsor på WordPress Meetup’s


Hej Mit navn er Per Borch..
Jeg er det man kalder WordPress nørd. Selv driver jeg et lille Hosting Firma der laver hjemmeside og webshops i WordPress. Jeg ikke bange for at dele ud af viden og erfaring. Det er også baggrunden for at jeg er gået i gang med denne side. Gennem snart 3 år har jeg bidraget med viden til WordPress meetup’s i det Midtjyske og deltager i 3 byer her : Viborg, Herning og Aarhus Her på siden har du også muligt at melde dig til et kursus hos mig.. Desværre kan jeg ikke gøre det helt gratis. med det er tæt på at være kostprisen jeg tager for det.. mit speciale er det det moderne WordPress og de mange nye muligheder der ligger i den måde Wordpres udvikler sig på i dag.

Hvad er WordPress? Sådan starter Matt Mullenweg State of Word 2018.. Det er ikke bare nogle koder.. det er mere en ide. det har sin egen grundlov.. kaldet…

The Four Freedoms_

WordPress er fri og open source-software, skabt af et spredt fællesskab af primært frivillige udviklere fra hele verden. WordPress kommer med nogle seje, verdensændrende rettigheder på grund af sin licens, GPL.

Den 1. frihed

At køre programmet til ethvert formål.

Den 2. frihed

At studere, hvordan programmet fungerer og ændre det for at få det til at gøre, hvad du ønsker.

Den 3. frihed

At omfordele.

Den 4. frihed

At distribuere kopier af dine ændrede versioner til andre.

Gennem WordPress har du muligheden for at publicere dine egen nyheder holdninger Du kan også lave din egen webshop.. og det behøver stort set ikke koste dig andet end hårdt arbejde.

En WordPress side er noget du kan have i mange år og kan opdateres til sidste nye version selve om den er mere end 10 årgammel. min egen personlige Blog er i dag mere end 11 år.. og lever i bedste velgående.

Holdbar og solid

WordPress er et fantastisk stykke værktøj. Det kan håndterer indholdet i selv ret så komplekse hjemmesider. Som CMS har WordPress eller gennem mange år været “the bad boy in class” Det er nu ellers de tilføjelser (plugins) man ukritisk bruger i forbindelsen med hjemmesiden der er det store sikkerheds problem.

WordPress er lidt en teenager

WordPress så dagens lys i 2003 og er tæt på at være det der driver 40 % af det alle hjemmesider i dag. De sidste 2 år er udviklingen gået meget stærkt.. og måden man tilføjer indhold til WordPress som bruger har ændret sig meget. Det at skrive et indlæg / indhold til en side er langt mere overskueligt.. og det er blevet let at bruge avancerede funktioner som billeder/ video / kolonner / tekst farver / størrelser og meget andet uden at skulle forlade editoren en eneste gang.

Vi ud også med på en rejse det virkelig går stærkt. og er du åben for at lære nyt, har du evnen til at lade dig rive med, og tør du give lidt slip på det sikre ..så er mine kurser noget for dig.