Support sider

Viser dig hvordan tingene laves

Test og udvikling

Jeg bruger meget tid på udvikling og test af de produkter jeg tilbyder til mine kunder og kan tilbyde gennemtestede Webshops både i gammeldags traditionelle temaer og i blok baserede temaer. Fortiden er jeg i gang med at opgradere alle de af mine kunder der ønsker, det til blok baserede temaer, de fleste vil slet ikke kunne se forskel.. Den er bare blevet meget hurtigere.. et par af de sites jeg afprøver tingene på kan du finde nedenunder..

KADENCE

Udvikling

Se og selv.. naturligvis lidt rodet.. det er her jeg bygger og laver løsninger til blok baserede hjemmesider Tjek selv hvordan den performer. og mange de ting laver support på viser jeg ofte på denne side..

SUPPORT

Traditionelle sider

Jeg laver stadig udvikling, test og support til de traditionelle temaer og har da også en byggeplads til netop det .. og enkelte ting ligger der der også.. du frit kan bruge.

Kort om demo shoppen

Alt i shoppen er lavet i blok editoren, temaet der er grundlaget for meget af det arbejde jeg laver for tiden er en fra et et lille firma i Montana, de har være der et stykke tid nu og det produkt de nu kan løfte er ikke mindre fantastisk. Vil du selv i gang med så kommer temaet fra Kadence WP og er noget af det hurtigste der findes af temaer til blandt andet webshops.

GUTENBERG

Demo shoppen

Som afløser for astra / Elementor har jeg valgt at holde mig tættere på det som WordPress bygger på. Jeg har valgt at have et tema fra Kadence WP i værktøjskassen. Jeg har et kort oplæg jeg plejer at tage med ud i byen.. men også mere avancerede gennemgang af blockeditoren