Getting your Trinity Audio player ready...

Hvilket WordPress tema er det bedste, hurtigste, og kan tilpasses til det jeg vil bruge det til. Det er et spørgsmål man ofte møder.. ofte vil du se Astra blive omtalt som det bedste tema.. Astra er bygget af Brainstorm Force. Som det første ikke standard WordPress tema kom det over over 1 million aktive installationer..  hvilket svarer til at hver sjette WordPress hjemmeside bruger Astra temaet.. Det er da fuldstændig vildt ikk

Selv har jeg da også i vid udstrækning brugt Astra til rigtig mange sider, det er let og hurtigt at sætte op til at fungere som en solid basis for en pagebuilder. Jeg har da også brugt pro versionen i snart 2 år.. Dog har jeg måttet erkende at Astra er gammel kode… ja det fungere rigtig godt.. Men WordPress går en anden vej.. og ser man på hvilke nyheder der er kommet til Astra i mere end et år.. det ligner at de godt ved at Astra er en dead end .. og der skal noget helt nyt til.. 

Jeg har gennem noget tid kigget mig omkring for at finde noget der kan løfte arven som det bedste tema.. til WordPress.. det kan tilpasses.. mit behov.. og understøtte Woocommerce sammen med at det er skabt til at bruge blok editoren som den grundlæggende editor. Der er naturligvis et par stykker at vælge imellem.. men specielt et tema har tiltrukket sig meget opmærksomhed Kadence Temaet udviklet af Kadence WP et lille firma i Montana hvor de indtil nu har været 3 fuldtidsansatte..dog er de fra i næste uge 5 på kontoret.. derudover benytter de sig af et par freelancere.

En af dem der har lavet test på det er Jake Pfohl, han er lige som mig en uafhængig udvikler, der ligesom mig har fundet at Kadence kan det vi manglede i Astra .. + meget mere.. jeg har et par af hans resultater med her på siden.

GTMetrix hastigheds test

TemaMed. load tid * (s)Med. Speed Index (s)Requestsside størrelse (kb)
Astra0.8880.800950
Kadence0.8370.8001043

Sådan performede Astra

Sådan performede Kadence

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *