Twenty-Twenty under side
Getting your Trinity Audio player ready...

Om ikke så længe kan block editoren (Gutenberg) holde sit 1 års fødselsdag som værende en fast bestanddel af WordPress motoren. Block editoren giver friheden til designe og strukturere deres hjemmeside præcis som de vil. Jeg ved at der stadigvæk er mange der ikke bryder sig om den nye måde at tænke editor på men den meget..

Bruger Test Classic Editor

Samspillet mellem block editor og  tema skal være med til at inspirere og gøre det muligt for brugeren at lave et godt indhold på deres hjemmeside der virker og som også ser lige så godt ud som det var tiltænkt af dem.

En hurtig side med GutenBerg

Der er gennem det sidste årstid kommet mange større og mindre forbedringer til at implementere block editoren i hele strukturen og de fleste widgets sidebaren kan nu også håndteres gennem block editoren. og inden længe er det header og footer der står for tur. Jeg forventer at det er det der kommer til at ske med lancering af WordPress 5.3 og Twenty Twenty.

Twenty Twenty under side

Er du en af dem der har taget den “nye” editor til dig så har du nok også opdaget at det med skive indhold til din Blog / Hjemmeside er noget der er blevet nemmere hurtigere og det work-flow har processen gjort alting lettere. De Bedste af pagebuilderne har og taget skridtet og mulig gjort brugen af deres templates direkte i block editoren.

Twenty Twenty blog post

Med det i mente, Så udkommer WordPress 5.3 da også med et nyt Standard theme Twenty Twenty.. og det blive spændende at se det endelige resultat her inden så længe.

Projektet har et betragteligt svensk aftryk Twenty Twenty teamet består af @anlino som designansvarlig, @ianbelanger har ledelsen i  development, and @poena repræsenterer  Theme Review team.

Twenty Twenty designet til at være flexibelt være præsentere indholdet klart og tydeligt så det står let læseligt. Ganske som forventet vil Twenty Twenty være fuldt integreret med block editoren. Twenty twenty bruger WordPress temaet Chaplin som som blev udgivet her tidligere i 2019.

Du kan finde mockups med Twenty Twenty sider her:

  1. Sub page (Desktop)
  2. Sub page (Mobile)
  3. Blog post (Desktop)
  4. Blog post (Mobile)

Timeline

Den forventede udgivelsen for WordPress 5.3 er sat til 12. november 2019, Beta release vil kommet være 15. oktober 2019.

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *