Selv holder jeg sommerferie…. men en regnvejrs dag kan man jo passende bruge på at lege lidt med der er kommer lige efter sommerferien

En WordPress opdatering som måske er den største gennem det sidste 1 ½  år

Sommerferien er lige ved ovre… og så rammer en stor WordPress opdatering.. din side som en hammer og sender de flest pagebuilder til tælling med en wordpress dre kan laves komplette landingpages  og som uden brug af tweaks let når en page speed score lige under 100.. og med features som ikke kan gengives i content på nogen af de traditionelle Pagebuilderes 

Som standard kommer WordPress nu til at indeholde et xml sitemap som standard. Hvilket er noget som de forskellige SEO plugins skal implementer i deres løsning på den ene eller anden måde for ikke at lave konflikter.

De største ændring er igen at finde i block editoren .. 

Inline redigering af billede kommer der flere muligheder i .. og det er ret så nemme at bruge muligheder.  De understøttes ikke i tinymce.. og virker derfor ikke hvis du bruger en tinymce baseret Page Builder: Divi, elementor, beaverbuilder osv… Det samme er gældende for en hel del temaer. 

Måden at tilgå nye bloks i editoren får den til at virke mere som en pagebuilder, og er virkelig med til at sætte de traditionelle page builders under pres og vil få en betalt løsning til at fremstå som en gammeldags langsom løsning..

i det hele taget er hastighed og brugervenlighed det der gennemsyrer WordPress.. det vil sige at træk og slip funktioner hele tiden dukker op nye steder.. vil du selv lege lidt med med det der om en måneds tid er virkelighed så brug

https://wordpress.org/plugins/wordpress-beta-tester/ på en test side sammen med
https://wordpress.org/plugins/kadence-blocks/
https://www.kadencewp.com/kadence-theme

De gamle sider bygget med gammeldags page builders vil stadig virke og der kan stadig tilføjes nyt til dem..  for mange er det at lave det vi plejer.. det vi falder tilbage på..

Men er du tilhænger af det simple…der ikke kræver andet en forståelse af hvad der er du laver.. så får du rigtig mange farver på paletten med den nye opdatering.. og det er kun at dyppe penslen og kommer i gang. 

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *