Getting your Trinity Audio player ready...

WordPress bruger en blok baseret editor til det meste.. det hurtigt .. præcis og.. fyldt med muligheder.. Derfor har jeg valgt at sadle om om nu og kun udbyde webshops der holder sig til de standarder der er i blok editoren.. men .. ikke desto mindre er jeg klar med et webshop setup der er blok baseret hele vejen igennem.. hvor du som butiksindehaver kun skal kunne bruge WordPress for at kunne bruge resten..

Jeg er klar med en front end der er dansk .. spansk og engelsk.. så det er let for brugerne at navigere rundt.. det er allerede nu muligt at besøge en af mine demo sites og selv og det work in progress men der er ingen dead ends

og uanset om det er en blog der, der handler mad, strikkeopskrifter, rejser, så kan jeg hjælpe dig til en løsning der langt overgår dine forventninger.. jeg tilbyder central styring af skrifttyper, farvepaletter, custom design af elementer på hele hjemmesiden.. popups og meget mere.. alt sammen skrevet i den samme editor.

Vore demo sider er live.. men kommer først på programmet d. 15-09-2020 Mest fordi al dokumentation er helt nyt, og aldrig afprøvet før. og produkterner er Next Generation webshops og Hjemmesider..

De fleste andre hjemmesider løsninger bygger på kode fra tiden omkring windows Vista.. som for længst er sendt på pension.. De nye løsninger trækker React med i foretagendet.. er du en af dem der bruger google doc’s er det allerede en del af din dagligdag.

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *