Getting your Trinity Audio player ready...

Med opdateringen af WordPress er det en helt anden virkelighed der er ramte os som bruger og indehaver af webshops. Med en opdatering forvandlende den grå ælling sig til en svane.. ganske vist ikke helt på højde med Divi og Elementor endnu.. men har du en webshop …bør du nok kigge på hvor meget de traditionelle temaer og pagebuildere sløver din side..

Der er meget gratis ydelse at hente i kun at bruge blok editoren til at lave de par sider man har brug, for at kunne lave en flot præsentation af en webshop. Her er det efter min mening overkill at installere en tung ressourcekrævende pagebuilder bare for at lave 2-3 sider.

De sider man har i shoppen bør man lade temaet om at style, ikke for at de ikke kan styles, men genkendeligheden… gennem det flow en kunde oplever, betyder meget for konverteringsraten og den endelige ordre.

Det woocommerce vi kender bliver på sigt en mere integreret del af WordPress og og alle tekster vil i løbet af ganske kort til udelukkende blive skrevet i blok editoren.. jeg kender mange der arbejder med hjemmesider hver dag.. som ikke mener at block editoren er noget de bør bruge.

Jeg valgte allerede for et par år siden valgt at følge de udfordringer der lød fra WordPress i at starte med at bruge Gutenberg til det meste af det indhold jeg har på siderne.. Naturligvis har jeg brugt tid og kræfter på at se om der var løsninger umiddelbart kunne bruge.. afprøvet et par løsninger eller tre.. og valgt selv at engagere mig i et projekt der går under navnet kadence wp, vi tilbyder en lang række gratis bloke til den native del af WordPress men også super professionelle Temaer til bl.a Webshops Pro blok udvidelser til blokeditoren.

og vil du vide lidt mere om hvad der Kadence kan gøre for dig så kig lige med her ..

Det flagskib jeg havde i Astra temaet fra Brainstorm Force.. har jeg selv valgt at begynde en udfasning af

og for de der nysgerrige så er backend ret fredelig på det jeg arbejder med. At der ikke er lang vej fra Gutenberg til en fuldblods pagebuilder er skræmmende..

WordPress edit post backend wp-eksperten i danmark

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *