Den målte hastighed på din hjemmeside

I denne uge blev Gtmetrix opdateret og nu er den lidt hård ved mange sider og udbydere.. der nu pludselig røg en del pladser ned af stigen.. 

Et par tip til hvad du kan gøre.. 

Undgå at bruge plugins eller scripts der viser en Facebook, Instagram, Twitter eller andre feeds fra andre social medie sider.
Du bør overveje om det er nødvendig at bruge analytics på din side .. ligesom facebook så får det din side indlæses meget langsomt. 

Undgå at bruge temaer og plugins der bruger ældre kode … 

Lav så vidt muligt landingpage i blok editoren og undgå sløvende pagebuildere på den side hvor folk kommer ind. Dvs. bruger du et tema der der har en indbygget builder så bruger gammel kode på din side. 

Det er nemt og let at lave flotte hjemmesider med pagebuilder som DIVI, Elementor, Wp-bakery, Beaver Builder eller en af alle de andre page buildere, men de trækker alle hastigheden ned på din side.

Min egen hjemmeside gik heller ikke ram forbi og måtte ned på et B 

Og lige som alle andre kigger jeg hele tiden på om jeg nu ikke får noget med som ikke er nødvendigt for. Er grafikken for tung, er der for mange effekter på siden. noget der hurtigt kan ødelæggen en ellers god placering på google.

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *