Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg har et par gange nævnt Temaet Kadence og fortalt lidt om folkene bag.. og også sagt, at det var et firma man skulle holde øje med. De har lige fået deres seneste tema med blandt temaerne i WordPress.. og her mindre end en måned efter, har de noget mere end 40 tusinde brugere. rigtig godt gået.. De kommer helt sikker også ti,l at sætte helt nye høje standarder i WordPress.

Kadence et nyt tema der virkelig ånder de etablerede i nakken

Ikke nok med at de har fået rigtig mange nye brugere ..her i sidste uge af november 2020 rullede de 4 nye starter temaer ud.. der både kan redigeres i Elementor og WordPress editoren..Det er templates der kommer til at betyde noget for hvad er muligt i WordPress, det er naturligvis også sider der loader virkelig hurtigt.. jeg har taget lidt med fra en af mine sider der er hostet hos AZEhosting.net og det fungere mere end tilfredstillende, lige ud af boksen. 

Jeg lavede lige en hurtig test med tre af de fire.. og kommer med en lidt mere uddybende test af den sidste her i løbet af ugen.. Der er naturligvis adgang til global styring af fonte og farver i elementor gennem kadence. og du kan nøjes med at bruge Kadence WP og elementor som gratis versioner.. til at lave fantastiske hjemmeside

Få lavet en sider der når ud til kunder hos wp-ekspert

Den første jeg vil vise er et typisk side til de fleste IT konsulent firmaer der ønsker et lækkert design der bare fungere lige ud af boksen… den er at finde på kadencewp.dk som er hovedsiden for det kadence jeg arbejder med her i Danmark.

GTmetrix bestået med et A

Det er ikke den store forkromede test men bare et hurtig installation det virker med det samme.. der er let at tilpasse i elementor.

Real- estate

Denne næste jeg kiggede nærmere på var deres side der viser et forslag det kan bruge til Real-estate sommerhus udlejning osv. igen virker det hele perfekt i både Gutenberg og elementor, og er du en af dem der kan finde ude at bruge AFC ,så vil du kunne få en side der vil kunne sælge, og være let at bruge i det daglige.

Real-estate forslag der batter..

Også denne side viste sig at performe rigtig godt og kunne præsentere et A i GTmetrix

Sælger du forskellige optimerings løsning er en template som Control B, som helt sikkert vil kunne give dig inspiration til en masse. Og give dig mulighed for vise dine skill’s og nogle af dine resultater inden for branchen igen er det hele let at redigere i elementor. Så du let kan lave en unik side.

Skal du have hjælp til at komme i gang med en side med WordPress, Kadence og Elementor eller vil mere om hvordan det vil virkesammen med en Webshop.. så kontakt eksperten her

Kontakt mig

Jeg glæder mig til at tale med og hjælpe dig! udfyld og indsend!

Den første halve time koster dig ikke noget.. Et par andre øjne kan lettere se det man ikke selv kan se..

Mandag – Fredag
9:00 – 17:00

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *