Brug færre plugins og få en stabil hjemmeside

#stabil og sikker #WordPress efter principperne less is more

Getting your Trinity Audio player ready...

Less is more

Hjemmesider fungere lidt ligesom noget der er mekanisk. der er byget op af forskellige komponenter fra forskellige fabrikanter og producenter de skal alle overholde de samme standarder for at kunne fungere sammen.. Vil du bruge WordPress som CMS til din hjemmeside / e-shop så skal du sikre dig at de temaer og plugins du bruger overholder de standarder WordPress foreskriver..

Som WordPress er bygget kan det bruges gennem mange år.. og det du udgav for 15 år siden vil kunne vises som den dag du skrev det. Gennem de sidste par år har det WordPress vi kendte ændret sig meget.. hele måden vi kan bruge den indbyggede editor er blevet skrevet om. Og ligesom kassette, VHS bånd og analogsignal til TV, nu er historie. Er måden at lave temaer og plugins noget der ændre sig over tid..

Den blok editor vi har i dag er stabil, hurtig, og med langt flere innovative funktioner end forgængeren. og ønsker man at bruge blok editoren til at designe sine sider med.. er det stort set lige så hurtigt at gøre det her.. som med en pagebuilder.

Less is More

Ludwig Mies van der Rohe

Hvilke temaer virker med blokeditoren?

De Temaer der har en indbygget pagebuildere vil sikkert ikke have det godt sammen med blok editoren.. de temaer der er skrevet direkte til den nye editor vil naturligvis fungere rigtig godt.. men også temaer som

og

er blandt dem der understøtter, det at bygge hjemmesider i blok editoren. Vil du vide mere om hvordan man kan bruge det moderne WordPress enten alene eller sammen med de mest moderne Pagebuildere. kan du følge det jeg valgt at dele af min erfaring, gennem online kurser på mit nye site på wp-kurser.dk Her vil der være både gratis og betalte kurser klar til dig fra begyndelsen af november 2021. Det meste af det vil komme til at foregå på Dansk.

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *