DEMO SIDER

Kig ind og se hvor de fungere

VÆKST

Marketings Strategi

Man bør kigge på om det det er det rigtige setup man bruger i virksomheden.. men det jeg ser, er at mange har downgraded deres webshop og hjemmeside for at kunne bruge et mere end 10 år gammelt koncept og at de i det daglige oplever en del driftsforstyrrelser..

Demo sider

Derfor har jeg gennem de sidste par år også fulgt udviklingen ret nøje i WordPress og er da også klar med nogle solide produkter der kan mere en blot hamle op med de traditionelle løsninger. Nye hjemmesider bliver i dag lanceret som rent blok baseret.. Men mange spørger er Pagebuilderne så helt døde.. Nej på denne side er nogle af blokkene bygget i Elementor Pro og indsat i blok editoren.

gutenberg hjemmesider
KADENCE

Demo Shop

Se og test en DemoShop. Tjek selv hvordan den performer hele vejen, til du laver betaling via Bambora test gateway. .. Jeg bruger i vid udstrækning standard editoren i WordPress, det betyder at de sider du får fra mig er fremtidssikret.

GUTENBERG

Blog eller Firma

Om det er en personlig eller en side til en firma du mangler en ny side til. Så kan vi hjælpe dig godt på vej med mere end 2 år’s erfaring med Gutenberg editoren. Enten med færdig løsning eller et kursus