Webbureauet

Jeg Kan Hjælpe dig I Mål

Jeg har svarene

Spørg mig om alt.

Søg for at have et relevant indhold på dine sider så besøgende finder det de leder efter. husk af de fleste besøgende kommer ind på din hjemmeside fra en telefon.. og siden skal se godt ud på en telefon.. uden at blive langsom.

Det er mere end 20 år siden jeg begyndte på at lave hjemmesider.. og har siden 2005 brugt WordPress. Det betyder dog ikke at jeg hænger fast i det gammelkendte men udvikler sider i fremtidens

WordPress.. men jeg arbejder naturligvis også i andre CMS’er og kan virkelig hjælp dem der kommer fra et andet CMS og skal til at bruge helt ny WordPress

Ja det gør jeg også. og har forskellige løsninger til dig og bygger sider i både traditionelle temaer Hvor hver side bygges i pagebuilder eller hvor jeg går 100% WordPress hvor du får en side der kan holde mere end 10 år. og hvor det er let at lave nye designs på.. eller skifte farver alt efter årstid..

Det billigste jeg kan tilbyde er kr.. fra 1495- vil du have din side serviceret med og opdateringer så den er sikker.. kr 20- mdr. kontakt mig for at få mere at vide

De de fleste gange kan jeg ret hurtig finde et par elementer der gør din side langsom.. Men jeg vil sikkert også sige at setup du bruger er lidt gammeldags. og at jeg godt vil give et bud på et redesign.. Når og hvis du ønsker det

Ud fra det du har i forvejen kan jeg lave et design der følger den ide du har med dit produkt.

Det er det har jeg en række forskellige løsninger på.. og er en del af den betalte plan i Email marketing men også at du som medlem på siden får rabat disse WordPress kurser.. og løsninger.

Jeg kan hjælpe dig i gang og har ret god indsigt hvordan de forskellige systemer fungere.. og er sat sammen.. og alt efter dit behov og forventninger kan jeg hjælpe dig til du er tryg ved brugen af systemet..

Få en KONSULENT

Kontakt mig for at få en halv time gratis