Heldigvis er der mange der er begyndt at bruge block editoren..som er tæt ved at kunne det samme som en Pagebuilder til rigtig meget i WordPress allerede nu er det muligt at lave og designe blocks som det er let at genbruge på flere sider men som man også kan ændre et stede så det slår igennem på alle sider i den side man sidder på.

lige nu vi jeg lave en some block som jeg kan bruge på flere sider lige præcis her er det at lave en blok med ens personlige et godt sted at øve sig.. WordPress har i forvejen lavet noget som er let at tilpasse så hvorfor ikke bruge det..

her er det bare at tilføje url’s.. til det man ønsker at bruge

Man kan rediger genbrugelige blokke på 2 måder enten på en side man har blokken på eller gennem blok håndtering

I blok håndtering kan du redigere og tilføje nye genbrugelige bloks.. og har du her opfundet den dybe tallerken.. så er det muligt at eksportere den den til en anden hjemmeside og bruge den her.. gennem blok håndtering.

Er du en af dem der godt vil bruge lidt til .. på fremtidens WordPress så er der et tema fra Kadence WP der virkelig har fattet det med blockeditoren og som løfter det med at lave komplette hjemmesider bar i et tema og som laver sider der bare laver høje hastighed score uden at der skal laves tweaks med cachen

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *