Getting your Trinity Audio player ready...

Det skulle ikke være så svært det billeder for det virker lige ud af boksen.. jeg ved god at de mennesker der indtil nu kun har brugt TinyMCE bliver noget forskrækket over at der ikke er lang og rodet menu bjælke der foroven..
Der langt flere muligheder i Den Nye Editor AKA Gutenberg.. Jeg arbejder selv dagligt med Joomla og Umbraco til daglig og føler mig altid bombet tilbage til stenalderen når jeg skal lave en ny side eller en artikel..

Men hvis du er glad for den gamle måde at lave tingene på. Jeg er bare af den der foretrækker de nye lækre måde at håndtere media i Gutenberg. Det tog som Gutenberg er på kører rigtig stærkt. Ja det ligner overhovedet ikke det vi kendte i TinyMCE

Drag and drop var heller ikke noget vi kendte i TinyMCE men nu er WordPress bare en del din computer. jeg har tilføjet et par biller herunder der demonstrere man kan bare meget mer uden at det er kompliceret.

Det burde ikke være lovligt, at det så nemt at lave en artikel

Det er også meget nemt at lægge en video på så det let kan vises hvad det er man mener jeg håber at videoen kan være med til at overbevise de mange der stadig ikke er komme med Gutenberg toget.

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *