Getting your Trinity Audio player ready...

State of the Word, for mange et ret ukendt begreb og man skal da vist være belvet bidt af en gal hund for at vide noget om hvad dækker over.. Det er vel egentlig blevet noget af en tradition at Matt Mullenweg holder det han kalder “state of the Word” ved den årlige US WordCamp, Her fortæller han lidt og hvad der sker i WordPress og hvad man tror der kommer til at ske det kommende år..

Og har man som jeg selv været med på WordPress vognen gennem nogle år.. så er det da altid spændende at følge med i hvad der sker. Jo jeg bliver vist nødt til at indrømme at jeg er nørd.. for af en eller anden grund lykkes det altid for mig at se / høre alle indlæggene WordCamp US i løbet af en uges tid.. Mener dog at det mest at det der bliver fortalt er sort snak ..

i år startede Matt med en introducere en lille fim om WordPress som hedder “OPEN. THE COMMUNITY CODE.”

Jeg syntes at filmen ret godt definere hvad der er der driver værket.. Det er også i den samme ånd jeg dedikere den support jeg yder gennem WordPress organisationen. til de der elsker at den let til gængelige måde Matt fortæller om WordPress så kan jeg kun anbefale at se hele det indlæg han kom med på WordPress US 2019

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *