Getting your Trinity Audio player ready...

Endnu en af mine demo sider skiftede her i dag Astra temaet ud med Kadence WP og ganske som jeg forventede var der ikke problemer med at skifte.. og det var kun header og footer der lige skulle justeres lidt..  

Det at jeg i mere end to år har brugt elementor til at lave Templates til siderne har vist sig igen at det grundlæggende er en god ide at lave skabeloner.. og ellers skrive alt indhold på siderne i standard editoren i WordPress.. da det gør alt indhold er langtidsholdbar.. og kan tages med over i mange andre layouts.

Det med lave Skabeloner for at skille indholdet fra siderne temaerne har været lidt en husregel for mig, da jeg for mere end 10 år siden miste en masse data på min private blog.. på et outdated tema.. Det samme gælde billeder andre medier man har liggende i mediebiblioteket.. der har jeg kun dårlige erfaringer med med plugins der tagere dem med ud i andre mapper.. Det kan kun gå galt.. og det gør det.. 

Som tidligere nævnt skiftede en af mine demo sider teamet Astra ud med Kadence WP uden at lave om på noget… så kom siden til at performe væsentlig bedre… siden kører stadigvæk elementor Pro skabeloner… der er designet af mig.. for snart 2 år siden. og var egentlig kun en demo lavet til et WordPress Meetup i Aarhus.

Jeg havde forud for at jeg skiftede temaet … lavet en test på GTmetrix og den så vel egentlig ok ud..  men jeg blev alligevel overrasket over den forskel jeg her så.

Kæmpe forskel de hurtige traditionelle temaer i WordPress og de nye blockbaserde
Astra WP
Kadence WP

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *