Getting your Trinity Audio player ready...

Holdbarheden af din hjemmeside afhænger, helt og aldeles af hvilke krav du stiller til dem der udvikler din side. WordPress er designet til at kunne følge dig som din personlige hjemmeside gennem hele livet. Derfor bør du stille krav til at den kan opdateres, at der laves autoopdatering af alle de elementer den består af, uden at den går i stykker, og at det er noget de bør garantere mindst 2 år frem i tiden.. Klart nok kommer det til at sætte de udviklere under press der bygger din side.. da rigtig mange bruger live fixes, som dør/slettes, hver gang der laves en opdatering.. selv har jeg WordPress sider der lever i bedste velgående efter 10 år, naturligvis alle opdateret til sidste nye version af WordPress..

Jeg har arbejdet med flere andre CMS’er og har ret så mange timer i et CMS 1Content Mangement System som egentlig bare er en fælles betegnelse for systemer der håndterer udseendet af indholdet på en hjemmeside Umbraco, her er det min erfaring at man ret hurtigt kommer til at føle sig fanget i noget der virker gammeldags og at man hænger på den versions nr der er købt og fået installeret.. og at nye features er svære at få implementeret.. når først siden er et par år gammel.. og vil man noget der er nyere så er proceduren at startet helt forfra..Det kan i nogle tilfælde også være hurtigere at starte på en frisk.

Det ansigt dine kunder, møder som det første er din hjemmeside. Det er din reception på interenettet. Her forventer man som kunde at blive taget godt imod og blive hjulpet videre til de produkter man er interesseret i og også få den fornødne hjælp til produkter. Præcis lige som det er inden for tøj branchen.. Så er det vigtigt at en hjemmeside virker moderne og hermed en del at tidens ånd.

Det er her at et CMS som WordPress komme ind som en meget stærk spiller. Det er hurtigt og let at lave nye kampange sider så du rammer det der er relevant i tiden..

WordPressUmbraco
Markeds andel37 % (63 % cms andel)≤ 0,1 %
Stageing2Her kan kan du arbejde på at lave store opdateringen og teste det inden du skubber det op live og på den måde undgå at din side er offline eller går ned.Ja gratisMuligt mod betaling.. fra kr. 6000 årligt
brugervenlighed4/52/5
Tilpasningsmuligheder5/53/5
Pagebuilder 3I En moderne pagebuilde er et værktøj hvor du visuelt kan lave din side med avancerede grafiske elementer og animationer og uden at du skal lave indviklet kodningJaNej

Er du en af dem der gerne selv være med ind over det at lave hjemmeside.. og vi gerne vil købe lidt support… så der er der ikke mange muligheder i Umbraco er er du bundet til den løsning du har købt og den server din side nu ligger på.. Din WordPress side vil, med en simpel backup, kunne flyttes derhen hvor pris og ydelse, matcher dine behov.. og er i den grad scalerbar, noget der kan få stor betydning for dig og din virksomhed. Et startup projekt bliver, på den måde meget billigere. Men kan uden videre tildeles flere ressourcer efter din butiks størrelse.

Kigger man de mest anvendte CMS’er så kommer Umbraco først frem langt nede på listen.. grundene er mange til at det er sådan.. men primært fordi den kræver dyre serverløsninger, og at der er ikke versions opdateringer .. udviklingsarbejdet er tungt og ressourcekrævende, og du kan ikke selv bidrage med udviklingen af siden og så er det meget licens tungt.

WP-ekspert tilbyder dig konsulent og sparrings timer.. til uhørte lave priser.. kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *