Getting your Trinity Audio player ready...

Har du en udvikler der siger han vil lave en klassisk WordPress til dig, så tak nej og sig at du vil have en ny og moderne (fremtidssikret) WordPress. Jeg ved godt at der ikke er så mange udviklere der pt. arbejder på den måde .. men det er vejen frem … og at der kommer til ske rigtig meget med WordPress det kommende årstid.. 

Det er kendt at mange temaer og plugins ikke fuldt ud understøtter det der bliver lavet i block editoren. Fra den 31.12.2021 understøtter WordPress ikke længere tinyMCE Classic editor.. Og vil man bruge de temaer man har i dag bør man nok sikre sig at de er kompatible med block editoren.

Noget de mange Woocommerce shop ejer, vil komme til at erkende.. “den der ny Gutenberg” bliver en del af Woo .. og understøttelsen af klassisk vi stille og roligt forsvinde… og mange de nye funktioner i Woo vil ikke virke med mindre man går all in med block editoren. 

En stor del af shop funktionerne er i dag allerede i klar til at blive skrevet ind i Woocommerce.. Så hænger du fast i Klassisk.. så kan du risikere sort skærm på din butik lige omkring black friday 2020.. 

Få en uvildig WordPress ekspert med ind over og se om du er klar.. til julehandlen 2020 eller om du har her en “Siden kan ikke vises” 

Og selv om der er 1 1/2 år til at WordPress officielt stopper med at understøtter Classic editor ser det ud til at Woocommerce kommer til at ændre på hvad vi er nødt til at forholde os til.  

Det er derfor jeg også er mere end opsat på gøre så mange som muligt klar og det kan man godt gøre nu.. uden at den shop i har behøver at være offline.. du kan bruge din nuværende udviklere.. bare de kan garantere at shoppen vi fungere når block editoren bliver skrevet ind i woocommerce. 

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *