Getting your Trinity Audio player ready...

Gutenberg 9.0

En ny virkelighed i WordPress

Hvis du ikke har leget med Gutenbergs eksperimentelle plugin gennem et stykke tid, så er der kommet ret så interessante opdateringer i navigations blokken. Der var egentlig lagt op til at det skulle have med i WordPress 5.5 men man mente ikke at det var helt klar..

Der er blevet arbejdet med flere forskellige løsninger, rettet mod det at skal være nemt og enkelt at arbejde med Gutenberg 9.0 er blevet redesignet for at lave flowet at lave en menu mere enkelt.. Er du nysgerrig eller er du udvikler .. så finder jeg at der er noget du bør kigge på..

Instagram og Facebook blocks.. vil ikke længere blive understøttet fra den 24 oktober det samme gælder imbedded facebook opslag i WordPress.. Der er mange der er træt at kigge på mere end 50 % reklamer på facebook ..

Arbejdet op mod WordPress 5.6 tager tager for alvor fart og det med at det nye Twenty Twenty- one bliver der også arbejdet på men der en del ting der ikke er helt på plads endnu og endnu en gang trækker det ud med patterns og full site editing… og det er ikke sikkert at det hele kommer med i WordPress 5.6 men er du en af dem der godt lige vil bidrage.. så har teamet bag temaet bag twenty twenty-one gjort det muligt for os at deltage med input på GitHub

Farver bliver det nye sort

WordPress lægger op til at det er let at designe din egen side uden at du skal ud og købe dig til et fancy designet tema.. mulighederne er allerede indbygget i den WordPress du bruger i dag..

og Mel Choyce viser her lidt om hvordan vi kan bygge med Gutenberg

Hun slutter også af med hurtigt at vise laver du indholdet i block editoren kan du let skifte tema uden at miste indhold.. hvilket er den samme historie jeg gentager…. og åbner muligheden for at din hjemmeside kan skifter udseende efter Årstid / Højtid bare ved et klik og aktiver..

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *