Getting your Trinity Audio player ready...

Det at lave opslag hver dag kræver at man holder fingeren langt væk fra alle former for page buildere, da processen med at lave indholdet ellers bliver alt for tungt og træls.. Selv bruger jeg den editor der er indbygget i WordPress… det er en ret avanceret editor der kan langt mere en de fleste tror og på mange områder kan det da også hamle om med selv ret avancerede page builder som DIVI og Elementor.. Fra WordPress 5.5 blev det muligt at lave dine egne blok skabeloner, og ja det tager tid at lave en skabelon.. men er bestemt arbejdet værd..

og er der noget der er med til at løfte en hjemmeside så er det indhold der ikke er at finde på andre sider… og som gør din side unik.. så små simple ting som en Quote blok kan være det der får google til at foreslå din side frem for en anden.. Og formålet med at have en hjemmeside er vel at blive set..

To be, or not to be, that is the question

from Hamlet, spoken by Hamlet

Det at lave dine egne patterns i blok editoren er det nye Sorte inden for WordPress, en funktion der blev åbnet for her ved opdatering til 5.5 og betyder at du kan bruge pre definerede blokke og rette dem til i din artikel.. det er en af de ting jeg længe har savnet, Det at kunne lave de blokke, hvor det bare er lidt tekst der skal ændres, mens det er det visuelle der gør det genkendeligt.. lær at bruge mange flere muligheder i wordpress editoren og gør dine indlæg og sider mere spændende og levende og brug en aften eller 2 på styrke dine kompetencer.

Carpe diem quam minimum credula postero

Quintus Horatius Flaccus

Den Virtuelle rejse

Grib dagen..og kom med på en virtuel rejse og lær gennem et gratis webinar mere om at lave ” blokke” i WordPress du kan bruge igen og igen.. den mulighed der ligger i at kunne trække en blok ind i den gør bare at dine læsere bliver lidt længere, da det er noget til holde på den nysgerrige læser..

Da der i takt med at vi kommer til at sidde mere hjemme og arbejde.. og vi er begrænset i hvor meget vi bør gå i byen i fritiden i den kommende tid.. så vil der henover efteråret komme nogle korte webinarer der henvender sig til den der godt vil lære lidt mere om det at bruge den indbyggede WordPress editor…

Valg af editor

Der er stadig en del der som det første installere tinyMCE som noget af det første når de laver en ny WordPress side. Fred være med dem for de aner ikke hvad de går glip af. Med det er det de plejer at bruge.. ja de har godt nok læst / hørt at WordPress fra slutning af næste år ikke længere understøtter brugen af tinyMCE i backenden.. Vi ved alle at de store opdateringer ofte falder sammen kritiske tidspunkter af året.. så ville da gerne selv være sikker på at min hjemmeside / webshop vil kunne fungere optimalt. hver gang der kommer opdateringer..

Gå ikke glip af et webinar

Kom på listen og få nye vigtige beskeder om WordPress, nye Webinars og kurser

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *