Getting your Trinity Audio player ready...

En helt simple side med lidt lidt tekst og Hero image..på en ellers tom opsætning.. er der der den store forskel på det output man får her..

Jeg valgte at afprøvet på et de helt hurtige traditionelle temaer og valget faldt her på Astra fra Brainstorm force og som så mange andre byggede jeg forsiden i Elementor..helt simpelt.

Til den anden opsætning valgte jeg et tema jeg allerede er blevet ret glad for: Kadence WP Det tilhører den næste generation af temaer der er baseret på WordPress standard editoren.. 

Begge er det man kalder nøgne installationer.. 

Det er samme grafik og skrifttype der er anvendt på begge sider.. 

Og ved første øjekast er der der heller ikke den store forskel… når man bruger GTmetrix Kadence WP loader det hurtigere der.. 

Smider man det i PageSpeed Insights bliver man lidt forskrækket Kadence WP har her en Super Score i forhold til Astra og elementor. Jeg er da heller ikke i tvivl om at det var det rigtige valg jeg traf da jeg begynde at lave nye sider i Kadence WP.. til dem der ikke mener at de kan lave sider uden Elementor..så fungere elementor mindst lige så godt eller måske lidt bedre på Kadence WP som på Astra. og ligesom man kan lave skabeloner i Elementor så der det også en mulighed i Kadence eller næsten.

Elementor / astra

Kadence WP/ Kadence blocks

Kadence WP

Der er naturligvis lige det at ved at starte på noget nyt, Der går lige lidt tid inden man for alvor får noget fra hånden.. der er mange features at vænne sig til i blok editoren, men er du en af dem der hurtigt tog Gutenberg til dig er det virkelig let at komme i gang med at bygge dine egne sider og blokke.. En dansk side med support er undervejs på kadencewp.dk og da jeg har været med et pænt stykke tid og selv bidrager med udviklingen.. ved jeg pænt meget om Kadence WP..

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *