WordPress DNA open source
Getting your Trinity Audio player ready...

WordPress 5.3 Beta 3 blev frigivet i denne uge pg RC 1 er lige rundt om hjørnet, man forventer at den bliver frigivet den 15 oktober. og en af de nye ting der kommer med er håndtering af store billedfiler  

De fleste bruger af WordPress tager ikke meget hensyn til størrelsen af billeder de uploader til deres hjemmeside og da de fleste i dag går med et kamera i deres telefon der laver ret så store fotos..og de flest uploader ukritisk deres kæmpe store billedfiler til deres hjemmeside. 

WordPress vil gemme den originale størrelse og genere web-optimeret maks størrelse der bruges frontend og vil gøre det endnu lettere for alle der bruger WordPress i det daglige.

De mere end 2 million bruger der anvender plugins som Imsanity, Smushit eller EWWW Image Optimizer til håndtering af deres billeder vil ikke blive påvirket af den billedhåndtering da de store billeder stadig vil værer der.

På sigt vil det nok vise sig at vi kan undvære netop disse plugins. Jeg har naturligvis også brugt tid på at teste 5.3 som beta

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *