Getting your Trinity Audio player ready...

De fleste af os ved at Brainstorm Force var lige lovlig kreative.. og gennem 18 måneder brugte de deres Astra tema i markedsføring af deres affiliate program.. Derfor blev de sat i skammekrogen af WordPress.org.. og blev pillet ud af WordPress systemet.. Efterfølgende kan man nu tilmelde sig deres affiliate program.. og her i dag er de igen blevet taget til nåde og man kan opdatere Astra gennem WordPress

Gennem et par år har jeg selv brugt Astra … Pro.. og helt ærlig så er jeg ret skuffet over at de uden vores viden brugte os til at sælge reklame.. ganske vist laver det noget af det bedste af det bedste til WordPress.. og er der noget det kan matche dem?

Ja det er der.. Kadence kalder de sig.. første gang jeg hørte om dem var for et par år siden.. da gutenberg blev standard i WordPress

De er med til lave det nemt at lave hjemmesider for ganske almindelige mennesker.. bruger man værktøjerne fra dem, kan man bygge rigtig fornuftige komplette hjemmesider.. ved hjælp af blokeditoren i WordPress

Selv tror jeg at koncepterne Kadence bruger er vejen frem.. har man en webshop .. så er tilføjer Kadence helt nye muligheder .. for unik design af woocommerce emails .. og de understøtter Elementor så selv Astra har svært ved at følge med. og ser man på det kommende flagskib et tema der der kommer med så mange muligheder at man næsten taber pusten.

Du kan vælge at bruge det helt alene.. men det fungere også fantastisk sammen med elementor (pro) og kan meget nemt løfte det Astra ellers gav os. Kadence er langt mere tro og strømlinet mod koncepterne i WordPress .. end mange andre.. Derfor har jeg også valgt at bruge lidt tid på at sige noget godt om dem..

Elementor 3.0

Jeg har naturligvis kigget ind i hvad elementor kan tilbyde i den kommende opdatering til 3.0v, visuelt bliver det noget lettere at finde rundt i de templates man har på siden, og netop fordi de fleste mine hjemmesider er baseret på at håndtere indholdet i gemmen skabelon.. kan det være med til at gøre dagligdagen lettere for mig.

elementor 3.0 en mere brugervenlig skabelon håndtering.

Selv er jeg begyndt at bruge Kadence temaer frem for Astra og er helt klart det jeg vil anbefale hvis du skal lave en netbutik..

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *