Getting your Trinity Audio player ready...

[responsivevoice_button buttontext=”afspil” button rate=”0.8″ pitch=”0.8″ voice=”Danish Female”]

Langt det fleste af de artikler jeg skriver findes på min private blog. Det giver faktisk god mening at bruge en blog der har levet siden 2008 .. naturligvis har jeg skrevet om andet i end WordPress de sidste mange år.

Men de artiker hvor jeg dvæler ved det som jeg tror der komme til at ske. her går jeg mere i dybden på min private blog.. Som jeg ser det, kommer der til at ske rigtig meget inden for Webshops de kommende 4-6 mdr, de forbedringer der kommer i woocommerce vil give en markant højere conversion rate end ved tilsvarede webshops på andre systemer.. hvis du selv vil i gang med at teste det sidste nye…. så kig forbi min blog.. læs mere der det er der lave de lidt mere uddybende artikler om WordPress de forskellige plugins temaer.. eller kontakt mig.. det er ganske uforpligtende…

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *