Getting your Trinity Audio player ready...

Er du en af dem der har givet dig i kast med at bruge blok editoren Gutenberg, så vil de blive meget glad for den måde man nu kan låse blok panelet på og du vil helt sikkert også elske at der er kommet tre faner, det gør det meget lettere visuelt at finde rundt i de mange muligheder der er i editoren.

De genbrugelige blokke er lige der i en af fanerne og naturligvis understøttes forhåndsvisning så det er let at finde den rigtige blok her.

Der er let adgang til de genbrugelige blokke i WordPress

Via bloghåndteringer er det let at lave nye blokke.. du kan endda importere og eksportere dine blokke til og fra andre hjemmesider. så har du lavet et layout du er glad for et det let bruge andre steder uden at det skal bygges op helt forfra.

Man kan naturligvis redigere en genbrugelig blok og de ændringer man gemme vil så slå igennem alle de steder man har brugt blokken på hjemmesiden. Så undgår man at man har en side der ikke er blevet opdateret med kontakt oplysninger, åbningstider osv.

De viste eksempler er lavet med Kadence Blocks som gør WordPress til en komplet pagebuilder i sig selv. Naturligvis med fantastiske integrations muligheder til Woocommerce, hvor du kan lave dine egen layouts til produktsider og bruge elementor sammen kadence WP og få nogle virkelig professionelle fremtids sikrede, næste generations løsninger i WordPress.

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *