Elementor
Getting your Trinity Audio player ready...

Det letter arbejdet at bruge en pagebuilder til at lave designet på hjemmesiden jeg har valgt at nævne de tre som jeg mener er de bedste i dag. Jeg vil ikke påstå at der kun er en pagebuilder, der duer det kommer helt an på hvad man er vant til at arbejde med.. 

Elementor Pro

I dag er man over de 4 millioner brugere, så alene i antal er de NO. 1. Der kommer masser af nyheder til det hver eneste måned..  der hvor man før mange forskellige plugins, kan ved at bruge denne pagebuilder få en alt i en pakke, der håndterer alt fra mailforms, popups, slidere animeret skrift… animerede elementer plus meget meget mere .. selv har jeg arbejdet med Elementor i omkring 3 år. og kender de fleste funktioner her og ved hvordan det hele er bygget op. her har man virkelig mulighed for at lave pixel perfekte hjemmesider.

Divi 

Div er nok den næststørste i dag her kan man også lave virkelig smukke designs, men de hænger lidt fast i klassiske måde at arbejde på. og er ind i mellem et halv skridt bagefter WordPress når der kommer nye opdateringer der.. 

Beaver Builder

Beaver builder er helt sikkert en af de gode buildrere, hvor man får meget for pengene og de gange hvor jeg har måttet bygge videre på en beaver side, har det ikke givet mig store problemer og jeg har bare kunnet videre med det der var på siden.

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *