Elementor pagebuilder

Mange tror fejlagtig at man skal sidde og bygge alt med en Pagebuilder.. Det der er helt forkert at opbygge en hjemmeside på den måde.. alt indhold på de sider jeg laver bliver skrevet i Gutenberg….. og indholdet indgår derfor som content i en Elementor template. Skrifttype farve standard størrelse lader jeg elementor håndtere for mig

Men jeg kan dog også kontrollere meget gennem Gutenberg, også selv om indholdet ligger i en Elementor template. og den måde hvor på man hurtig kan sammensætte en artikel..

Sidder du med en lille forretning og du vil gerne have det solid hjemmeside.. Så kan vi tilbyde dig en billig og solid løsning gennem web4marketing.dk de kan lave en løsning der matcher de fleste.. og de tilbyder et produkt holde i mange år.. men som også kan tilpasses de trends er år ud i fremtiden.

Når jeg arbejder med at skrive.. så gider jeg ikke bøvlet med at det er bøvlet at få alle mulige billede to videos til at stå rigtig .. det skal bare være nemt og alt efter kategori så havner mine artikler det rigtige sted.

For mig er det vigtig  trækket elementer direkte ind i det jeg laver på en blog.  og at Wordprese  få det til at se godt ud.

For mig handler det om jeg bare kan koncentrere mig om at skrive det jeg vil .. og kunne publicere det nemt hurtig og effektivt.

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

blog

Foto drag and drop

Det skulle ikke være så svært det billeder for det virker lige ud af boksen..

Bambushaven Brande
blog

Nature

Vi er helt sikkert mange der kigger på WordPress som det ultimative værktøj til vores

Flere artikler

Scroll til toppen
small_c_popup.png

Har du et spørgsmål

Har du et emne du gerne vil have taget op på siden