Getting your Trinity Audio player ready...

Mange tror fejlagtig at man skal sidde og bygge alt med en Pagebuilder.. Det der er helt forkert at opbygge en hjemmeside på den måde.. alt indhold på de sider jeg laver bliver skrevet i Gutenberg….. og indholdet indgår derfor som content i en Elementor template. Skrifttype farve standard størrelse lader jeg elementor håndtere for mig

Men jeg kan dog også kontrollere meget gennem Gutenberg, også selv om indholdet ligger i en Elementor template. og den måde hvor på man hurtig kan sammensætte en artikel..

Sidder du med en lille forretning og du vil gerne have det solid hjemmeside.. Så kan vi tilbyde dig en billig og solid løsning gennem web4marketing.dk de kan lave en løsning der matcher de fleste.. og de tilbyder et produkt holde i mange år.. men som også kan tilpasses de trends er år ud i fremtiden.

Når jeg arbejder med at skrive.. så gider jeg ikke bøvlet med at det er bøvlet at få alle mulige billede to videos til at stå rigtig .. det skal bare være nemt og alt efter kategori så havner mine artikler det rigtige sted.

For mig er det vigtig  trækket elementer direkte ind i det jeg laver på en blog.  og at Wordprese  få det til at se godt ud.

For mig handler det om jeg bare kan koncentrere mig om at skrive det jeg vil .. og kunne publicere det nemt hurtig og effektivt.

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *