bestseller rækker ind i himlen
Getting your Trinity Audio player ready...

Det er ekspert hjælp på en anden måde jeg giver mig tid til her. Hvordan kommer du i gang med at lave nyheder og indlæg i WordPress .. Du kan være med hvis du er ny begynder.. men også erfarne brugere kan lære at se funktionerne på en anden måde. Det er de helt balsale funktioner jeg tager hul på her.

Hvordan opretter jeg et indlæg nemt ?

Til en start vi jeg lige sige, at jeg bruger den editor som WordPress er født med.. DVS. block editoren (Gutenberg). Er det ikke den du har valgt at bruge, så kan jeg allerede nu afsløre, at der ikke er det store i tips og support til Classic på denne hjemmeside. men at jeg valgt udelukkende at arbejde med det der er fremtid i.

Hvordan får jeg mine mine fotos ind i WordPress ?

Hvordan er det nu lige man på en let måde får billeder og andre medier ind i de artikler man arbejder med i WordPress Det er også en ting som mange har kæmpet med. og hvordan er det lige med et galleri hvilke muligheder er der hvis man ikke vil ud i at installere en masse plugin’s i WordPress. Det er noget jeg i de kommende artikler komme mere ind på. Udgangspunktet vil blive WordPress 5.3, som kommer på gaden i medio november 2019.

Hvor meget kode og css styling bruger jeg når jeg laver en hjemmeside ?

Det er meget sjældent jeg føler at der er behov for lave ekstra tilpasning igennem css styling. jeg bruger lidt tid på at lave nogle templates som håndtere de sider jeg laver. det betyder at lagt det meste indhold er skrevet direkte i block editoren. det at det meste af indholdet er skrevet i direkte i WordPress har en stor fordel den dan man kommer i tanke om at man vil skifte udseende på en hjemmeside.. Jeg forsøger også at begænse brugen af plugin’s.

Det er nogle af de mest almindelige spørgsmål..

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *