Getting your Trinity Audio player ready...

Det er vel ganske naturlig at man vælger at aflyse et stort event som WordCamp Europe 2020.. da de omstændigheder vi lever under nu ikke lige opfordre os til at samles om et fælles projekt.. Vi viser så også at WordPress er et levedygtigt CMS der er mere end bare en stump kode.. derfor er det naturligvis muligt at komme til WordCamp Europe 2020.. vi kan blive hjemme bag skærmen og gå til dette event online.. og for en del af os er det noget nær den perfekte løsning .

Du kan allerede nu reservere en plads og booke din billet helt gratis her jeg syntes at vi skal støtte op om dette event. Det er helt sikkert at vi får meget mere at vide om den vej .. som vi fra WordPress har valgt.. at block editoren .. vil betyde at der sker mange ændringer frem mod 2021 hvor der ikke garanteres 100% understøttelse af tinyMCE naturligvis vil WordPress næsten kunne gengive det der er skrevet i TinyMCE (Classic editor) men ikke den anden vej rundt. I takt med det der kommer i løbet af 2021 vil vi opleve at det der er skrevet i tinyMCE vil opleves langsomt.. og med en del fejl..

Som ejer af web4marking.dk arbejder jeg allerede med markedet på den anden side 2021 Det er ganske vist lidt en udfordring og kommer til at til at handle om at mavefornemmelser.. COVID 19 .. kommer til at definere det vi kan i tyverne .. og vi må lære at operere inden for det område..

Lignende Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *