Kursus og webhosting

butikken der hjælper dig godt på vej

En lidt anderledes webshop

Kom godt i gang med WordPress

Vi ved at rigtig mange står et vanskeligt sted i livet lige nu og overvejer at starte noget op selv via en hjemmeside.. nogen vil gerne lave en del af arbejdet selv (måske Det hele), men føler ikke at de er helt klædt på til det.. 

Jeg tager dig igennem det, at lave din første hjemmeside i WordPress og lærer dig om hvad du skal passe på. og hvad du kan gøre for at det er let at vedligeholde og gøre din hjemmeside sikker. 

Du har sikkert hørt ordet  seo optimeret. WordPress er lavet så det let kan læses af google. hvordan kan du så fodre google med de rigtige oplysninger.. det får du også at vide her. 

Hvilke tema skal jeg bruge. gratis eller købe fordele og ulemper, Jeg har nogle gode løsninger klar til dig. Så du hurtig kan få en god hjemmeside op at køre.

Det kursus er på 1 x 3 timer,  der kan indlægges pause hvis du ønsker det.  kurset online med maks 4 deltagere med adgang til at stille spørgsmål hele vejen igennem.

 

Ekstra rabat ved flere ordre

  • Check Mark Tilfredshedsgaranti
  • Check Mark Hurtig refusion

Beskrivelse

Et kursus der målrettet til dem der vil i gang med en hjemmeside bygget over WordPress.. men du føler ikke at det er helt klar til at kaste dig ud i det.. jeg hjælper dig videre.. på en ukompliceret måde. Har du en webshop i tankerne, så har vi en overbygning til dette kursus der viser dig de tricks der skal til for at komme i gang uden  at det koster ret meget. Vi tager afsæt i Temaer fra Kadence WP, og de professionelle plugins de har til blok editoren Gutenberg ..  Her er det muligt at lave højtydende hjemmesider og Webshops, der performer bedre end traditionelle sider.

 

Yderligere information

Vælg dag og tidspunkt

Mandag 13.00 – 16.00, Mandag 18.00 -21.00, Onsdag 13.00 – 16.00, Onsdag 18.00 – 21.00