Kursus og webhosting

butikken der hjælper dig godt på vej

En lidt anderledes webshop

Omskoling til blok editor

Du har måske brugt WordPress i Mange år.. og har mødt en del udfordringer med de temaer og plugins du har brugt i nogle år.. meget har ændres sig i WordPress det sidste 3 år. Jeg er er klar med et  kursus de viser dig rundt i hvad det er WordPress rent faktisk kan. og hvorfor det er at skyde over målet når du bruger en pagebuilder på en webshop. Jeg tager dig igennem det, at lave din hjemmeside i WordPress og kommer lidt ind på sikkerhed, Du har sikkert hørt ordet  seo optimeret. WordPress er lavet så det let kan læses af google. hvordan kan du så fodre google med de rigtige oplysninger.. det får du også at vide her. 

Hvilke tema skal jeg bruge. gratis eller købe fordele og ulemper, Jeg har nogle gode løsninger klar til dig. Så du kan få en god hjemmeside op at køre.

Det kursus er på 1 x 3 timer,  der kan indlægges pause hvis du ønsker det.  kurset online med maks 4 deltagere med adgang til at stille spørgsmål hele vejen igennem.

 

Ekstra rabat ved flere ordre

  • Check Mark Tilfredshedsgaranti
  • Check Mark Hurtig refusion

Beskrivelse

Du har måske brugt WordPress i Mange år.. her er et kursus der målrettet til dem der vil i gang med en hjemmeside bygget over WordPress.. Jeg tager afsæt i temaer fra bl.a.  Kadence WP, og de professionelle plugins de har lavet noget til blok editoren Gutenberg ..  Her er det muligt at lave højtydende hjemmesider og Webshops, der performer væsentlig  bedre end traditionelle sider. Naturligvis kommer jeg også ind på de traditionelle temaer som Astra, Ocean WP og GeneratePress som også gør det godt. selv om de ikke er blok baseret.

 

Yderligere information

Vælg dag og tidspunkt

Mandag 13.00 – 16.00, Mandag 18.00 -21.00, Onsdag 13.00 – 16.00, Onsdag 18.00 – 21.00